Tips voor Koningsdag met kinderen in regio Eindhoven

Ben jij op zoek naar leuke tips om met de kinderen op pad te gaan op Koningsdag in Eindhoven en omgeving? Wij hebben een aantal leuke eropuit tips voor Koningsdag voor je op een rijtje gezet. Bezoek een Koningsmarkt of Oranjemarkt met veel leuke kinderactiviteiten in regio Eindhoven:

* Koningsdag bij KOKS Gemert

Iedereen is van harte welkom in de Zalen van KOKS met gratis toegang! Geniet van springkussens, een buitenbar en -keuken, een kinderdisco en voor de volwassenen is er ook een muzikaal programma. Kom gezellig langs en beleef een leuke dag samen met het hele gezin!

*Oranjemarkt Veldhoven

Op zaterdag 27 april wordt het Citycentrum opnieuw helemaal oranje tijdens Koningsdag 2024! Het wordt een feestelijke dag van, voor en door Veldhoven, en het belooft extra speciaal te worden, want de Oranjemarkt Veldhoven viert dit jaar haar 30-jarig bestaan!
Het Citycentrum zal bruisen van activiteiten, met de bekende vrijmarkt voor zowel kinderen als volwassenen, optredens op drie verschillende podia, en natuurlijk volop vertier en leuke bezigheden voor iedereen.

* Edison's Kingsday Straatfeest in Eindhoven

Vier Koningsdag met ons op 27 april 2024 in de gezellige Edisonstraat en op het Celsiusplein! Er staan meer dan 80 kraampjes, foodtrucks en er zijn leuke spelletjes voor de kinderen!
Zelf een kraampje huren? Meld je dan zsm!

Koningsdag Edison Eindhoven

*Koningsdag Slingermarkt in Helmond

Op Koningsdag 2024, op 27 april, mag je de jaarlijkse slingermarkt niet missen! Van de kasteeltuinen tot aan het Havenplein en dwars door het centrum van Helmond, deze markt is een van de grootste publiekstrekkers van de stad en een geliefd evenement voor jong en oud.

*Creatieve Koningsmarkt in Son en Breugel

Kom gezellig naar de kindervrijmarkt op Koningsdag! Met maar liefst 100 kraampjes, allemaal door kinderen gerund, belooft het een geweldige dag te worden. De markt vindt plaats bij Amerikaan Creative, en iedereen is welkom om langs te komen en de creaties van de jonge verkopers te bewonderen.

*Koningsdag vrijmarkt in Eindhoven

Vier Koningsdag 2024 in de gezellige Edisonstraat en op het Celsiusplein! Er staan meer dan 80 kraampjes, foodtrucks en er zijn leuke spelletjes voor de kinderen!

*Oranjemarkt bij Winkelcentrum Woensel in Eindhoven

In 2024 wordt er weer een geweldige Oranjemarkt gehouden in WoensXL, de grootste koningsmarkt van Zuid Nederland!

*Koningsdag bij Coco Loco in Eindhoven

Vier Koningsdag bij Coco Loco op het Celsiusplein in Eindhoven! Kom langs om te shoppen op de vrijmarkt of neem je eigen kleedje mee!

*Koningsmarkt Eindhoven Stadswandelpark

Ook dit jaar wordt het Stadswandelpark weer omgetoverd tot een bruisende Oranjemarkt! Ontdek meer dan honderd gezellige kraampjes en geniet van een dag vol entertainment!

*Kleedjesmarkt bij de Pracht gemeenschapscentrum in Waalre

Op 27 April is er ook dit jaar weer een kleedjesmarkt bij de Pracht gemeenschapscentrum!

 

Heb jij een leuke Oranje markt of Koningsdagactiviteit tip die zeker niet aan dit lijstje mag ontbreken? Tips zijn welkom via eindhoven@go-kids.nl!

FIJNE KONINGSDAG!👑

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.