Meivakantie 2024!

De Meivakantie staat weer voor de deur! De Meivakantie is ook dit jaar weer per school wat wisselend qua datums en daarom hebben we de leukste tips voor jullie verzameld vanaf 19 april t/m 12 mei 2024.

Je vindt op deze blog pagina onder anderen de tofste binnen- en buitenspeelplekken in de regio Eindhoven, de leukste uitjes deze meivakantie, een overzicht van de leukste speeltuinen, blotevoetenpaden, speelbossen en natuurlijk ook de gaafste Koningsdag tips!

Mocht je op zoek zijn naar iets leuks om te doen vóór, tijdens of na de vakantie? Vergeet dan vooral niet om regelmatig de Go-Kids Agenda te checken. Deze wordt op het moment bijna dagelijks aangevuld met nieuwe items.

Fijne Meivakantie! Geniet ervan!

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

Ontvang jij de gratis nieuwsbrief van Go-Kids Eindhoven al?
Meer weten

Ontvang jij de gratis nieuwsbrief van Go-Kids Eindhoven al?

Plaats:
Eropuit met Go-Kids Eindhoven

⭐ EROP UIT MET KINDEREN IN REGIO EINDHOVEN ⭐ Blijf als (groot)ouder op de hoogte van de leukste kin... bekijk

Van 1 september 2024 tot 30 september 2024

Eropuit in de Meivakantie. De leukste Go-Kids tips hebben wij voor jullie op een rijtje gezet!

Trekken jullie er in de vakantie graag op uit om te gaan shoppen, spelen, ontdekken of beleven? Dan ben je op deze pagina op de juiste plek!

Agenda tips!

27 april 2024 = Koningsdag!

Koningsdag is een fantastische gelegenheid om met de kinderen te vieren en te genieten van de feestelijke sfeer. Er zijn allerlei activiteiten en evenementen om aan mee te doen, en het is een perfect moment om samen met het gezin op pad te gaan! Ontdek hier onze leuke Koningsdagactiviteiten in dit handige overzicht!

Koningsdag

Overnachten in de Meivakantie

Ga je de meivakantie gebruiken om er even tussenuit te gaan? Wij delen onze favoriete tips met je. 
🔸Vakantie, weekend of nachtje weg met de kinderen - inspiratie in heel Nederland!
🔸
Overnachten met kids in regio Eindhoven-Helmond
🔸Bij Terspegelt in Eersel kan je een super toffe vakantie boeken, maar je kan hier ook terecht voor een leuke dag
🔸Last minute een overnachting boeken bij De Weitens Cabana's in Valkenswaard
🔸
NIEUW: Bij Recreatiepark De Achterste Hoef hebben ze iets nieuws! ⬇️ Je kan hier ook een Klapkot boeken om in te overnachten. 

klapkot

Buiten spelen!

Jullie kennen vast onze blog met leuke outdoor uitjes! En er zijn natuurlijk ook heel veel leuke buitenspelentuinen open gegaan! Denk bijvoorbeeld aan De Klimbim in Waalre, De Viking in Geldrop of Doe-Boerderij De Steenuil in Oirschot! Klik hier voor een overzicht van buitenspeeltuinen in regio Eindhoven of hier voor een overzicht van de leukste speeltuinen in regio Helmond!
Ook zijn er in de regio diverse leuke speelbossen en blotevoetenpaden om te bezoeken.

Samen een hapje eten

Het is natuurlijk heerlijk om uit eten te gaan en daarom hebben wij de leukste opties met kinderen voor jullie verzameld in een blog overzicht! 10 x uiteten met kinderen in regio Eindhoven. Bij Paviljoen Genneper Parken hebben ze tot 1 mei een toffe actie! Alle kids kunnen tot 1 mei GRATIS komen dineren! Check de site voor de voorwaarden!
Ook bij Recreatiepark Terspegelt in Eersel hebben ze op 19 april een bijzondere uiteten ervaring op de planning staan. 

Culturele uitjes in de regio Eindhoven-Helmond

Op zoek naar een toffe binnenspeeltuin of trampolinepark deze meivakantie?! ⬇️

Familie- en Jeugdvoorstellingen deze meivakantie

Welke familie- of jeugdvoorstelling staat op jullie planning? Wij hebben alles wat er draait in de regio voor jullie op een rijtje gezet! Check het overzicht!
Naast de leukste voorstellingen in het Theater draaien er ook een hoop toffe films in de vakantie! Check hier de voorstellingen bij Pathé in Eindhoven en/of Helmond.
Theaters

Familieuitjes met een spel element! 

Winactie Play Festival Eersel!

Als trotse partner van het Play Festival in Eersel hebben we een hele toffe winactie voor jullie. Klik op de foto hieronder om mee te doen!

Play Festival Eersel

Toffe andere blog pagina's ter inspiratie

Aan het einde van deze meivakantie of vlak daarna is het Hemelvaart. Dit jaar valt Hemelvaart op donderdag 9 mei en dat weekend zullen er dus een hoop extra leuke activiteiten te doen zijn. Uiteraard hebben we deze voor jullie verzameld!
En een aantal van jullie zullen deze vakantie ook afsluiten met Moederdag. Dit jaar is Moederdag op zondag 12 mei🪷 Onze Moederdag tips vind je hier!

Log In