De leukste kampen in de vakantie

Veel kinderen kijken er echt naar uit, op kamp in de vakantie. Het is natuurlijk ook heel leuk, een paar dagen of misschien wel een week met leeftijdsgenoten leuke dingen doen, heel veel beleven en nieuwe vriendschappen sluiten.

Het begint natuurlijk allemaal met een leuk kamp kiezen. Zoek je een sportief kamp, willen de kinderen wat leren tijdens het kamp en willen ze ook blijven overnachten of toch liever naar huis aan het einde van de dag? Het aanbod is enorm en voor ieder kind is er wel een leuk kamp te vinden. Wij hebben in deze blog leuke tips voor je verzameld! 

summercamp

SummerCamp

Een kamp in het Engels, dat is spannend maar vooral natuurlijk heel erg leuk en leerzaam! SummerCamp is een heerlijk kamp waar kinderen een week lang allerlei leuke dingen doen, veel plezier hebben én enorm vooruit gaan in hun Engelse taal. SummerCamp is een dagkamp, elke dag is er een programma van 9 tot 16 uur. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen al deelnemen en deze kampen zijn door heel Nederland te boeken. De kinderen krijgen dagelijks Art Class, Sports & Dance, Songs & Conversation en een les Engels.

Meer over SummerCamp =>

Zeilkamp Pean

Zeilkampen van Pean

Wil jouw kind lekker zeilen in Friesland? Dat kan tijdens de zeilkampen van Pean. Bij het zeilkamp worden de lesgroepen op een leuke manier samengesteld, afhankelijk van de leeftijd en zeilervaring van de deelnemers. Kinderen zijn de hele dag lekker buiten, leren zeilen op hun eigen niveau, maken nieuwe vrienden en worden er zelfstandig van. En natuurlijk is er ook genoeg tijd om naast het zeilen andere leuke dingen te doen! 

Zeilkampen bij Pean =>

Ponykamp Stal de Eik

Ponykamp bij Stal de Eik

Ben je op zoek naar een kleinschalig ponykamp? Het ponykamp bij Stal de Eik in Holten is de perfecte optie voor kinderen die graag tijd doorbrengen met paarden en nieuwe vrienden willen maken. De ponykampweek zit vol met allerlei leuke en leerzame activiteiten, zoals springen, buitenritten, dressuur, voltige en tal van andere activiteiten. Naast alle activiteiten met de paarden, is er ook tijd voor gezelligheid naast het rijden. 

Ponykamp bij Stal de Eik =>

Juniorcamp

JuniorCamp

JuniorCamp is de grote broer van SummerCamp. JuniorCamp is voor kinderen uit groep 7 en 8. Naast alle fun zijn er serieuze lessen Engels en is tevens alle communicatie in het Engels, zo krijgen de kinderen zelfvertrouwen en leren ze de taal heel snel en goed gebruiken.
De optimale voorbereiding voor het voortgezet onderwijs. Op JuniorCamp verblijven de kinderen 5 dagen op een prachtig landgoed in het midden van het land.

Alles over JuniorCamp =>

Xapp zomerkamp

Xapp zomerkamp

Houdt je kind van acteren, zingen, filmen? Dan is een XAPP zomerkamp geweldig! 
Acteren voor de camera, zingen in de studio of een combinatie van spel, zang en dans in een musical? Is je kind een echt podiumbeest, dan zijn de zomerkampen van Xapp een perfecte plek!  Ook weer in de zomervakantie 2024, dus kijk snel naar de mogelijkheden en data: https://xappzomerkamp.nl/

Xapp zomerkamp =>

zomerkampen.net

Summercamp Heino

Zin in een avontuurlijke zomer? Kom dan naar Summercamp Heino! Er zijn zomerkampen voor Kids (6-10 jaar), Junior (10-12 jaar) en Jeugd (12-15 jaar). Samen met leeftijdsgenoten. 
doe je mee met leuke activiteiten zoals zwemmen, klimmen, kanoën, bezoek Slagharen/Dinoland, lasergamen, barbecueën, disco en nog veel meer. 
En natuurlijk is er ook genoeg vrije tijd voor gezelligheid met nieuwe vrienden en vriendinnen!
 
 
Vlot bouwen op zomerkamp - Summercamp Heino

Nog veel meer zomerkampen

Geschikte (zomer)kampen zijn er voor elke leeftijd. Op de website van Zomerkampen.net staan heel veel leuke kampen ingedeeld per leeftijdscategorie. Op deze website zijn avontuurlijke kampen te vinden, maar ook creatieve kampen, net als musicalkampen en natuurlijke de sportieve kampen. En misschien vind je wel een kamp waar je nog nooit van hebt gehoord maar wat wel helemaal bij jouw kind past! 

Kinderkampen (6-10 jaar) =>

Jeugdkampen (10-16 jaar) =>

We wensen alle kids die op kamp gaan alvast veel plezier!