De Boekenberg Boekentips!

Op deze pagina vind je de leukste boekentips per leeftijdscatergorie van Kinderboekenwinkel De Boekenberg in Eindhoven. 

Want wie kan ons nu beter van boekentips voor de kinderen voorzien dan Jozefien van De Boekenberg in Eindhoven. Jozefien en haar team hebben een jaren lange ervaring en weten daarom precies welke boeken leuk zijn om te lezen. Of het nu gaat om de klassiekers die je echt niet mag missen tot de toppers van deze tijd. 

Wij hebben hier al wat inspirtie voor jullie verzameld. Maar laat je vooral inspireren in Dé Kinderboekenwinkel van Eindhoven aan de Kleine Berg!

Lees verder na deze tips

Dit vind je misschien ook interessant

De Boekenberg
Meer weten

De Boekenberg

Kleine Berg 48, Eindhoven

Kinderboekenwinkel De Boekenberg Bij De Boekenberg in Eindhoven kan je al ruim 30 jaar terecht voor ... bekijk

 

Leeftijd 0-3 jaar:

Kom je thuis, klein kuiken?

Ga op ontdekking op de boerderij! De kleine dieren moeten naar huis, beweeg jij ze naar hun moeder? Op de dubbele pagina staat nog veel meer om te ontdekken en zoeken. Een fijn schuifboekje voor de allerkleinste.
https://www.boekenberg.nl/product/kom-je-thuis-klein-kuiken/

klein kuiken

Leeftijd 4-6 jaar

Het eigenwijze ei 
Dit ei wil niet uitkomen voor hij zijn moeder gevonden heeft. Maar waar hoort hij nou eigenlijk thuis? Een ontroerend en eigenwijs verhaal met prachtige prenten van Milja Praagman.
eigenwijze ei
 

Leeftijd 7-10 jaar

Ik heb mijn zusje kwijtgemaakt 
Kos heeft iets doms gedaan. Hij heeft zijn zusje Soof verstopt. In het park. Onder een struik. Nu kan hij haar nergens meer vinden. Een grappig en spannende zoektocht volgt! 
zusje kwijt
 

Leeftijd 11+ jaar

Het hart van een giraf is ongelooflijk groot
Vega voelt zich alleen sinds haar vader verliefd is geworden op een ijskoningin. Gelukkig krijgt ze een penvriendin die met een circus rondtrekt. Een prachtig verhaal, wat doet denken aan Lampje van Annet Schaap.
giraf
 

Bestel je boeken online via de bijbehorende links of breng met de kids een bezoekje aan Kinderboekenwinkel De Boekenberg, Kleine Berg 48 in Eindhoven

Log In